Despre noi

Suntem un grup de tineri, care trăiesc farmecul succesului. Suntem conştienţi de faptul, că nu putem să fim buni la toate, de aceea ne-am specializat. Am ales să producem dezinfectanţi pentru industria alimentară şi zootehnie. Şi în acest domeniu – mulţumim lui Dumnezeu – am ajuns să fim specialişti, chiar cei mai buni!
 
De ce tocmai acest domeniu? E simplu: toţi avem familii, copii şi am dori să punem pe masă nu numai produse de bună calitate ci şi sigure, care nu ne afectează, care nu ne îmbolnăvesc.
 
Ştim chimie şi microbiologie, suntem familiarizaţi cu tehnologiile şi problemele din industria alimentară şi zootehnie de aceea te rugăm să ai încredere în noi. Poţi conta pe noi, fiindcă de la an la an alocăm sume importante, pentru a îmbunătăţii toate reţetele noastre. Astfel produsele Diemer sunt cele mai bune, cele mai economice de pe piaţă. Nu ne jucăm cu banii tăi, de aceea te rugăm să te uiţi la garanţiile, care te liniştesc.
 
Ne-am construit societatea în aşa fel încât lucrul cu noi să fie pentru Tine cât se poate de uşor, simplu şi calculabil. Suntem producători şi nu o firmă de distribuţie, de aceea ne mândrim cu faptul de a-ţi elabora produse, soluţii specializate de la caz la caz. Pune-ne la încercare sunând la următoarele numere de telefon:
 
  • 0266-210.180 – va răspunde la apelul tău doamna Boros Veronika
  • 0785-298.410 – va răspunde la apelul tău dr. Marton Zsolt
 
 
 

Echipa


Márton Zsolt
Administrator
director@diemer.ro

Boros Avarka - Vera
Asistent manager
office@diemer.ro

Erdő-Bálint Levente
Sales representative
levente@diemer.ro

Kecseti-András Csaba
Sales representative
kecsetiandras@diemer.ro

Bara Géza
Coordonator producţie
raktar@diemer.ro
 
 
 
 


Cei care ne-au ales deja

Diana Czerniavski
S.C. Diagro Montbeliarde S.R.L.

Când spun DIEMER automat îmi apar în gând două cuvinte: tenacitate şi respect. Când spun DIEMER spun Márton Zsolt. Colaborarea mea cu DIEMER o datorez acestui domn, care m-a convins în scurt timp că nu avem doar o relaţie gen furnizor-beneficiar ci un parteneriat bazat pe comunicare, receptiv la nesecităţile noastre pentru a ne atinge obiectivul, interesat de evoluţia noastră şi în acelaşi timp, cred eu, satisfăcut de realizările noastre. Sunt mulţumită de produsele DIEMER, dar trebuie să spun că am obţinut rezultate doar în momentul în care le-am utilizat corect respectând întocmai proşpectul. Despre preţ? Nu este mic dar nici exagerat. Îmi place că se menţine, deasemenea îmi plac reducerile şi bonusurile. Îmi place promptitudinea livrărilor (mai ales că sunt aduse la fermă) şi înleşnirea la termenul de plată. Nu aş dori să închei înainte de a spune că DIEMER prin Márton Zsolt ne arată că politeţea pe lângă celelalte calităţi aduce succes într-o afacere.
mai multe opinii aici
Anual revizuim reţetele noastre pentru detergenţi-dezinfectanţi. Astfel sub brandul  "Diemer" găsiţi numai produse de ultimă generaţie, produse de vârf. Noi credem atât de mult în calitatea produselor noastre, încât vă acordăm o garanţie de calitate.