Zootehnie

Zootehnie
Poţi avea performanţă şi în acelaşi timp să şi economiseşti folosind dezinfectanţi, care într-adevăr funcţionează.
detalii

Industria alimentară

Industria alimentară
Ştiinţa pentru siguranţa microbiologică şi securitatea alimentelor.
detalii

Produse HORECA

Produse HORECA
Vrei să reduci costurile? Înlocuieşte 2-3 produse obişnuite cu una singură, performantă.
detalii

Cei care ne-au ales deja

Diana Czerniavski
S.C. Diagro Montbeliarde S.R.L.

Când spun DIEMER automat îmi apar în gând două cuvinte: tenacitate şi respect. Când spun DIEMER spun Márton Zsolt. Colaborarea mea cu DIEMER o datorez acestui domn, care m-a convins în scurt timp că nu avem doar o relaţie gen furnizor-beneficiar ci un parteneriat bazat pe comunicare, receptiv la nesecităţile noastre pentru a ne atinge obiectivul, interesat de evoluţia noastră şi în acelaşi timp, cred eu, satisfăcut de realizările noastre. Sunt mulţumită de produsele DIEMER, dar trebuie să spun că am obţinut rezultate doar în momentul în care le-am utilizat corect respectând întocmai proşpectul. Despre preţ? Nu este mic dar nici exagerat. Îmi place că se menţine, deasemenea îmi plac reducerile şi bonusurile. Îmi place promptitudinea livrărilor (mai ales că sunt aduse la fermă) şi înleşnirea la termenul de plată. Nu aş dori să închei înainte de a spune că DIEMER prin Márton Zsolt ne arată că politeţea pe lângă celelalte calităţi aduce succes într-o afacere.
mai multe opinii aici

Îți stăm la dispoziție

Contact Contact
→ Fise tehnice

ACEASTĂ PAGINĂ REPREZINTĂ PENTRU TINE PRIMUL PAS CĂTRE SIGURANŢA MICROBIOLOGICĂ A FIRMEI TALE.
 

Vorbim despre o siguranţă microbiologică, care nu durează doar o zi pe săptămână, care este constant pe termen lung şi pe care poți baza şi azi şi mâine. Doar  așa poţi controla calitatea produselor Tale şi ca urmare profitul Tău.

Suntem o societate foarte serioasă, care produce dezinfectanţi de înaltă calitate pentru zootehnie şi industria alimentară.

Permite-mi să ghicesc problemele Tale de zi cu zi:

 • Ai un buget restrâns pentru dezinfectanţi şi vrei să foloseşti cu înţelepciună?
 • Cheltuiești prea mult pentru dezinfectanţi şi nu ai rezultate aşteptate?
 • Crezi cu adevărat că ştii cum să alegi un dezinfectant, care într-adevăr funcţionează, fără bătaie de cap sau te bazezi pe noroc şi decizi doar după preț?
 • Cum aștepți buletinul de analiză: cu sufletul la gură sau relaxat fără stres?
 • Te îngrijorează biosecuritatea produselor fermei Tale?
 • Prevenirea bolilor îţi provoacă dureri de cap?
 • Dorești linişte şi echilibru în procesul tehnologic fără nopţi albe?
 • Reducerea NTG-ului/ NCS-ului îţi provoacă dureri de cap?

 • Vezi cât de uşor este să te pierzi în multitudinea substanţelor, care stau la baza produselor de dezinfecţie, a concentrațiilor şi cât de uşor este să pierzi o grămadă de bani, subvenţia cu un produs dezinfectant nefuncţional?!

  A venit timpul, să-ţi deschizi mintea spre o lume nouă. A venit timpul, ca să preiei controlul asupra microbilor, într-un mod inteligent, economic şi sigur. Astfel întotdeauna vei avea produse sigure, bune căutate de către clienţii Tăi. Şi ca urmare vei avea şi un profit mai mare, stabil pe termen lung. Dar...pentru acest lucru trebuie să înveţi lucruri noi, practice, pe care încă nu l-ai citit nicăieri, dar care – cu siguranţă- vor infuenţa viaţa ta în sens pozitiv.

  Şi aici intervin eu.

  Studii Gratis: în primul rând te rog frumos să-ţi dau un sfat. Sunt specialist în dezinfectanți și te sfătuiesc cu respect, să citești studiile de pe această pagină web. Aici găseşti o serie de studii interesante, cu idei noi, practice, fără reclamă. Poți învăţa enorm de mult pentru binele tău şi culmea, este GRATIS!

  No Stress: în al doilea rând sunt convins asupra faptului, că pot să susțin lupta TA cu microbii pentru biosecuritatea firmei Tale folosind metode economice şi dezinfectanţi eficienţi, care lucrează pentru Tine, ca să ai nopţi liniştite şi momentul sosirii buletinelor de analiză să nu fie una stresantă.

  Consultanţă Gratuită Pentru Succesul Tău: trimite-mi aici numărul Tău de telefon şi eu te sun să discutăm problemele Tale legate de dezinfecţie.
   

  Fii mândru de tot ceea ce faci!
  Deschide-ţi mintea!

  Dr. Márton Zsolt   
  - director general -