Transport

Pentru satisfacţia Dumneavoastră maximă asigurăm transportul produselor până la adresa solicitată în maxim 48 de ore oriunde în România. Această garanţie acordată reprezintă o importanţă majoră pentru societatea Diemer, de aceea dacă comanda Dumneavoastră nu a fost livrată în acest interval de timp, atunci la cererea Dvs. sunteţi scutiţi de plata valorii comenzii.
 
Valoarea minimală a unei comenzi de pe webshopul diemer.ro este de 250 de ron cu tva, iar transportul acestuia până la destinatar este gratuit. Produsele comandate ajung la Dvs. în maximum 2 zile lucrătoare oriunde în ţară prin agenţii firmei Diemer sau prin curieratul rapid GLS.
 


Cei care ne-au ales deja

Diana Czerniavski
S.C. Diagro Montbeliarde S.R.L.

Când spun DIEMER automat îmi apar în gând două cuvinte: tenacitate şi respect. Când spun DIEMER spun Márton Zsolt. Colaborarea mea cu DIEMER o datorez acestui domn, care m-a convins în scurt timp că nu avem doar o relaţie gen furnizor-beneficiar ci un parteneriat bazat pe comunicare, receptiv la nesecităţile noastre pentru a ne atinge obiectivul, interesat de evoluţia noastră şi în acelaşi timp, cred eu, satisfăcut de realizările noastre. Sunt mulţumită de produsele DIEMER, dar trebuie să spun că am obţinut rezultate doar în momentul în care le-am utilizat corect respectând întocmai proşpectul. Despre preţ? Nu este mic dar nici exagerat. Îmi place că se menţine, deasemenea îmi plac reducerile şi bonusurile. Îmi place promptitudinea livrărilor (mai ales că sunt aduse la fermă) şi înleşnirea la termenul de plată. Nu aş dori să închei înainte de a spune că DIEMER prin Márton Zsolt ne arată că politeţea pe lângă celelalte calităţi aduce succes într-o afacere.
mai multe opinii aici
Anual revizuim reţetele noastre pentru detergenţi-dezinfectanţi. Astfel sub brandul  "Diemer" găsiţi numai produse de ultimă generaţie, produse de vârf. Noi credem atât de mult în calitatea produselor noastre, încât vă acordăm o garanţie de calitate.